SKUPŠTINA KS

Nastavljena sjednica, na dnevnom redu izvještaj o radu Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“

Sjednici prisustvuje 26 zastupnika, a izostanak su najavili zastupnica Neira Dizdarević i Sabahudin Delalić, kašnjenje je najavio zastupnik Haris Pleho

Nastavljena 45. radna sjednice Skupštine Kantona Sarajevo. Avaz

Piše: A. Č.

14.12.2021

Intoniranjem himne BiH nastavljena je 45. radna sjednice Skupštine Kantona Sarajevo. Sjednici prisustvuje 26 zastupnika, a izostanak su najavili zastupnica Neira Dizdarević i Sabahudin Delalić, kašnjenje je najavio zastupnik Haris Pleho.

Na dnevnom redu naći će se zastupnička pitanja, inicijative i odgovori, prijedlog Odluke kojom se daje saglasnost na osnivanje naučnoistraživačkog instituta za biomedicinski inžinjering, medicinske uređaje i vještačku inteligenciju Verifikacionog laboratorija „Verlab“ d.o.o. Sarajevo, kao ustanove pod nazivom „Naučnoistraživački Institut Verlab za biomedicinski inžinjering, medicinske uređaje i vještačku inteligenciju“.

Zastupnicima će biti predstavljen izvještaj o radu i finansijskom poslovanju JU Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ za 2020. godinu kao i izvještaj o radu Pravobranilaštva Kantona Sarajevo za 2020. godinu.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.