NAJLJEPŠE ŽELJE

Komšić čestitao Božić: Ovaj veliki katolički blagdan uči nas da poštujemo i njegujemo bh. kulturu i tradiciju

Katolički Božić je prilika da se posjetimo velikih vrijednosti - humanosti, solidarnosti i tolerancije, te da pokažemo uzajamno uvažavanje i dostojanstvo, navodi se u čestitki

Komšić uputio čestitku za Božić. Arhiv

N. Aj.

24.12.2021

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg praznika, katoličkog Božića, nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu gospodinu Vinku Puljiću i svim građanima u BiH i u svijetu, sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći, sa porodicom i prijateljima.

Upućujem najsrdačnije čestitke povodom blagdana Božića Vama, svim svećenicima, biskupima i katolicima u Bosni i Hercegovini i u svijetu. Katolički Božić je prilika da se posjetimo velikih vrijednosti - humanosti, solidarnosti i tolerancije, te da pokažemo uzajamno uvažavanje i dostojanstvo. Ovaj veliki katolički blagdan uči nas da poštujemo i njegujemo bosanskohercegovačku kulturu i tradiciju i da ih prenosimo na mlađe generacije, kao što su ih naši preci prenosili na nas. Sa najljepšim željama za dobro zdravlje, mir i sreću, još jednom upućujem iskrene čestitke povodom Badnjaka i katoličkog Božića - navodi se u Komšićevoj čestitki.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.