MINISTARSTVO OKOLIŠA FBIH

Sutra predstavljanje online platforme za dodjeljivanje certifikata Safe Travels kompanijama i organizacijama u FBiH

Nakon predstavljanja ove platforme, ministrica Edita Đapo će medijima predstaviti rezultate rada Federalnog ministarstva okoliša i turizma u proteklih 12 mjeseci

Edita Đapo: Federalna ministrica okoliša i turizma. arhiv

E. Ć.

27.12.2021

U sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu sutra će se od 11:00 sati održati konferencija za medije Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Predstavnicima medija obratit će se federalna ministrica okoliša i turizma Edita Đapo, direktor Ureda za ekonomski razvoj USAID-BiH Karl Vurster (Wurster) i Raisa Ratković, članica Uprave HOLDINA d.o.o., prve kompanije u FBiH koje je stekla Safe Travels certifikat.

Na konferenciji za medije bit će predstavljena online platforma za dodjeljivanje certifikata Safe Travels kompanijama i organizacijama u FBiH.

Nakon predstavljanja ove platforme, ministrica Edita Đapo će medijima predstaviti rezultate rada Federalnog ministarstva okoliša i turizma u proteklih 12 mjeseci.

Događaj će biti održan uz maksimalno poštivanje Naredbi i Preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva usvojenih Zaključkom V. broj: 1848/2021 od 16.12.2021. godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.