OTVORENE PRIJAVE

KFC do kraja godine planira zaposliti 80 radnika u Bosni i Hercegovini

Ova firma traži radnike na različitim pozicijama, a svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na mail [email protected]

KFC stiže u Sarajevo. Arhiv

Piše: D. H.

14.3.2022

Kako je ranije najavljeno, svjetski brend KFC (Kentucky Fried Chicken) uskoro stiže u Bosnu i Hercegovinu, a u ovoj godini u našoj zemlji planiraju zaposliti 80 radnika.

Ova firma traži radnike na različitim pozicijama, a svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na mail [email protected].

Već prošle godine ova kompanija počela je sa zapošljavanjem i prvim edukacijama i treninzima budućih uposlenika, a narednih dana očekuje se obuka i edukacija radnika s ciljem usvajanja znanja u primjeni najnovijih tehničkih i operativnih procedura i inovacija u kontroli kvaliteta, sigurnosti hrane, te upravljanja zahtjevnim procesima.

 Zbog visokih svjetskih standarda franšiznih modela ovog tipa, KFC će, osim oko 80 radnika ove godine, zapošljavati i dodatnih 50 do 70 ljudi godišnje u narednom periodu.

O detaljima i lokacijama KFC restorana javnost će biti naknadno obaviještena. Ono što je poznato jeste da su za sada izvijesne dvije lokacije u Sarajevu u kojima će posjetioci moći uživati već ove godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.