UOČI IZBORA U SRBIJI

Grujičić održao pres-konferenciju u Srebrenici i pozvao na podršku Vučića

Načelnik Srebrenice je poručio da Vučić vodi politiku stabilnosti, mira, suživota, zajedništva, projekata i zajedničke saradnje

S današnje pres konferencije. Screenshot

E. Ć.

1.4.2022

Mladen Grujičić, načelnik Srebrenice, zajedno je sa predstavnicima srpskih stranaka u općini Srebrenica održao pres konferenciju na kojoj je podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsjednika Srbije.

Grujičić je pozvao sve stanovnike da na izborima u Srbiji glasaju za Vučića, rekavši da on vodi politiku stabilnosti, mira, suživota, zajedništva, projekata i zajedničke saradnje.

- Ovom prilikom želimo da mu iskažemo podršku, njegova politika ima za rezultat izgrađenu infrastrukturu, otvorena nova radna mjesta, unapređeno školstvo, zdravstvo, vojsku i policiju. To najviše utiče na Republiku Srpsku, ali i Bosnu i Herceogivnu iz razloga što je Srbija naša matica. Ukoliko je ona stabilna i jaka, jaka je i RS - rekao je Grujičić. 

Grujičić je pohvalio Vučića zbog projekata koje je proveo u Srebrenici uprkos tome što je navodno pokušan atentat na njega na obilježavanju godišnjice genocida u Srebrenici. 





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.