NEKO NEMA NI ZA BENZINA

Silvana Marić kritizirala lokalne političare: Na slavu došli službenim automobilima, a moj prijatelj nema 20 KM

Marić je prolazeći pored kuće lokalnog političkog moćnika u svom gradu snimila nekoliko službenih automobila a u objavi opisala o čemu se radi

Silvana Marić: Ko im je dao putni nalog za slavu. Avaz

Piše: E. T.

6.5.2022

Silvana Marić iz Prijedora, široj javnosti poznata po otvorenoj podršci SNSD-u Milorada Dodika, objavila je na društvenim mrežama video koji je izazvao veliku pometnju. 

Marić je prolazeći pored kuće lokalnog političkog moćnika u svom gradu snimila nekoliko službenih automobila a u objavi opisala o čemu se radi. 

- Danas me toliko pogodilo ovo i morala sam. Od jučer me moj kolega zove, koji živi od plate 750 maraka da mu posudim maraka, da natoči benzina kako bi otišao sestri na slavu i majci na grob.

Ja sam odmah dala i da mi nikada ne vrati. Uvrijedio se i rekao mi "uzet ću ali da vratim". Onda vraćajući se naiđem na parkirana službena vozila koji su stigli na slavu prijedorskom šefu, kumu, tata, kako ga već zovu... Pitam se ko im je izdao putni nalog za slavu ali svima - napisala je Silvana Marić. 

Prema našim saznanjima, riječ je o porodičnoj slavi Saše Bursaća, predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru. 

Podsjetimo, Silvana Marić je u fokus javnosti došla nakon fotografija sa dužnosnicima Vlade RS sa skupa SNSD-a održanog na Kozari. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.