OTAC DAVIDA DRAGIČEVIĆA

I Davor Dragičević demaskirao prevaranta Armina Cibru: Izvinjavam se "Avazu" i Fahrudinu Radončiću zbog fotografije, zloupotrijebio je moju borbu

Nemojte nikada više da probate da koristite to, jer to je ponižavanje i ispod svakog nivoa, kako Armin Cibra, tako i svi ostali, nemojte to raditi, jer ću onda morati reagovati neprimjereno, rekao je Dragičević

Piše: A. Č. - H. J. I.

11.5.2022

Nakon saopćenja Udruženja "Žrtava i svjedoka genocida" u kojem navode da Armin Cibra piše neistine na svom Facebook profilu čime ugrožava njihov rad i djelovanje, oglasio se i Davor Dragičević. 

Otac Davida Dragičevića je također demaskirao pokvarenu i zlu namjeru Armina Cibre, koji se potpisao pod pamflet laži i bolesnih konstrukcija protiv Fahrudina Radončića, predsjednika SBB-a ali i mnogih drugih ljudi koje je nečasno oklevetao zbog čega redovno gubi sporove pred sudovima. 

Cibra godinama ljudima podvaljuje pamflet, na silu im gurajući u ruke a onda kasnije to objavljuje, lažno predstavljajući kako ga neko, tobože, podržava.

Ne dam nikome da zloupotrijebi moju borbu

- Svi znate ko sam ja i šta sam, Davor Dragičević, otac svirepo ubijenog Davida Dragičevića.

Prije svega htio bih da izjavim zahvalnost svim novinarima "Dnevnog avaza" koji su uz mene od prvog dana u mojoj borbi za istinu i pravdu. Što se tiče slike s Arminom Cibrom, ja kao čovjek nikad, ni od početka od kada sam došao na Trg krajine u Banja Luku, pa ni dan danas, nisam nikad nikome tražio ni ličnu kartu, ništa, ili bilo ko da se predstavi. Ako neko hoće da se slika sa mnom naravno ja se slikam, a neko ako hoće da zloupotrijebi, ja mu to ne dam.


Također, to što je Armin Cibra objavio (fotografiju, op.a.) sa knjigom o Fahrudinu Radončiću ili bilo kome, to apsolutno nije niti moja ideja, niti sam ja na bilo koji način ja sudjelovao s tom namjerom u tome. I ovo je javno izvinjenje i demant. Nemojte više, ni Armin Cibra, ni ostali koristiti to sve, jer kod mene dolaze svi narodi i narodnosti, dolaze i majke Srebrenice iskreno. Tako da još jednom izvinjenje "Dnevnom avazu", portalu "Avaz" i gospodinu Fahrudinu Radončiću.



Hvala "Dnevnom avazu" na podršci

I hvala što ste bili uz mene, što ste još uvijek uz mene - kaže Davor Dragičević.

Ponovio je da više nikada niko ne pokuša zloupotrijebiti njegovu borbu.

- Nemojte nikada više da probate da koristite to, jer to je ponižavanje i ispod svakog nivoa, kako Armin Cibra, tako i svi ostali. Nemojte to raditi, jer ću onda morati reagovati neprimjereno. 

Pogledajte video. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.