KOMEMORACIJA

Afan Bajramović: Majka Segmedina je svjetlom plemenite ljudske veličine uljepšavala život svih koji su je poznavali

Zahvaljujem vam se svima što zajedno sa nama odajete počast kakvu zaslužuje i njegujete uspomenu kakvu dolikuje načinu na koji je živjela, rekao je Afan

Afan Bajramović. N. Ćorović

Piše: N. Ć.

2.6.2022

U sali Parlamenta Federacije BiH održana je komemoracija Segmedini Srni-Bajramović, zastupnici u Skupštini Kantona Sarajevo i delegatkinji u Parlamentu FBiH, koja je umrla u utorak u 50. godini.

Govor je održao i njen sin Afan, koji se zahvalio svim prijateljima i saradnicima njegove majke, koji su bili podrška, kako Segmedini za života, tako i njenoj porodici nakon njenog odlaska.

- Ta ogromna podrška vas, koji ste poznavali moju majku, pokazuje nam da je istim svjetlom njene plemenite ljudske veličine kojom je svakog dana uljepšavala život nama, svojoj porodici, također obasjavala i sve koji su je poznavali. Zato vam još jednom svima zahvaljujem, što ste nam to pokazali dolaskom na njen ispraćaj, što ste nam podrška u ovim tužnim i teškim danima. 

Što mojoj majci zajedno sa nama odajete počast kakvu zaslužuje i njegujete uspomenu kakva dolikuje načinu na koji je živjela i radila sve, iskreno i s puno ljubavi - rekao je Afan Bajramović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.