SARAJEVO

Nastavljena sjednica Predstavničkog doma FBiH: Raspravljat će se o Zakonu o električnoj energiji

Raspravat će se i o dopuni Zakona o električnoj energiji i nacrt Zakona o doživotnoj mjesečnoj naknadi zaslužnim sportistima u FBiH i prijedlogu Etičkog kodeksa zastupnika u Predstavničkom domu FBiH

Nastavljena sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH. SCREENSHOT

Piše: S. S.

6.6.2022

Nastavljena je redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BIH, nakon što je u utorak prekinuta zbog šokantne vijesti o smrti delegatkinje u Domu naroda FBiH Segmedine Srne-Bajramović.

Na sjednici će se raspravljati o izmjenama Zakona o utvrđivanju naseljenih mjesta i izmjenama u nazivima naseljenih mjesta u određenim općinama.

Na dnevnom redu su i izmjene i dopune Zakona o unutrašnjoj trgovini, Prijedlog zakona o korištenju i nabavci službenih putničkih automobila u organima uprave FBiH u skraćenom postupku.

Raspravat će se i o dopuni Zakona o električnoj energiji i nacrt Zakona o doživotnoj mjesečnoj naknadi zaslužnim sportistima u FBiH i prijedlogu Etičkog kodeksa zastupnika u Predstavničkom domu FBiH.

Zastupnici će se izjasniti i o izvještaju Federalne televizije za 2018. godine, Sarajevo-puteva za 2020. godinu i brojne druge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.