REAKCIJE

Smajo Doglod nakon rasprave sa Zahiragićem za "Avaz": Najviše ga je zaboljelo što im narod nije šutio

Dok sam stajao ispred OHR-a na protestima, primijetio sam Zahiragića kako se sa svojim osiguranjem onako agresivno, drsko i bezobrazno ponaša prema dvojici stariji ljudi, kaže Doglod

Doglod: Gdje god se Zahiragić okrenuo uspio se posvađati s nekim. Avaz

A. Čengić

26.7.2022


Da se oglasim vezano za jučerašnji incident za dotičnim.

Jučer dok sam stajao ispred OHR-a na protestima, primjetio sam Zahiragića kako se sa svojim obezbjeđenjem onako agresivno, drsko i bezobrazno ponaša prema dvojici stariji ljudi. Okrenio sam se i zamolio ga da se upristoji i da ima poštovanja prema njima prvo kao prema starijim ljudima, onda kao ljudima koji su došli zbog svoje domovine, a ne zbog njega ili nekog drugog političara.

Najviše ga zaboljeno to što narod u tom momentu nije šutio, pustio je svoj glas, te su mu svi zajedno sa mnom izrekli činjenice gdje se dotični dodatno upalio braneći svoju SDA i pod dozom "finog i kulturnog političara" izgovarao onakve izjave, kako meni, tako i drugima.

Jučer smo trebali biti svi kao jedno, nebitno ko koja politička stranka bio, ali nažalost zbog dotičnog svi smo bili razjedinjeni.

Ogromna činjenica da on jučer nije samo sa mnom napravio incident, nego izgleda gdje god se okrenuo uspio se posvadjati s nekim (srećom postoje video klipovi, pa ne može reći da to nije on) očigledno da je omražen kod naroda, pa ga njegov šef ubacio namjerno da pravi probleme s narodom.

Prozivaju me za gradonačelnika Fuada Kasumovića, kako sam njegov simpatizer.

Da, ja sam simpatizer Fuada Kasumovića i time se dičim.

Fuad Kasumović je prije svega dokazani Zlatni Ljiljan, a ne trezoraš.

Fuad Kasumović je čovjek koji je 0/24h uz svoj narod i koji se bori i radi za svoj narod, jer da nije tako ne bih imao na izborima 2020.godine 33 000 glasova i bio prvi gradonačelnik u BiH sa najviše osvojenih glasova.

Dokazani, zasluženo!

Pametnom je i išaret dovoljan!

Nebitno ko je koja politička stranka

Dodaje da je Zahiragića najviše zaboljelo to što narod u tom momentu nije šutio, pustio je svoj glas.

- Svi su mu zajedno, sa mnom, izrekli činjenice gdje se dotični dodatno upalio braneći svoju SDA i pod dozom "finog i kulturnog političara" izgovarao onakve izjave, kako meni, tako i drugima. Jučer smo trebali biti svi kao jedno, nebitno ko je koja politička stranka bio, ali nažalost zbog dotičnog svi smo bili razjedinjeni - kaže Doglod za portal "Avaza".

Dokazani Zlatni ljiljan

- Ogromna činjenica da on jučer nije samo sa mnom napravio incident, nego izgleda gdje god se okrenuo uspio se posvađati s nekim (srećom postoje video klipovi, pa ne može reći da to nije on) očigledno da je omražen kod naroda, pa ga njegov šef ubacio namjerno da pravi probleme s narodom.

Prozivaju me za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića, kako sam njegov simpatizer. Da, ja sam simpatizer Fuada Kasumovića i time se dičim. Fuad Kasumović je prije svega dokazani Zlatni ljiljan, a ne trezoraš.

Fuad Kasumović je čovjek koji je 0/24 sata uz svoj narod i koji se bori i radi za svoj narod, jer da nije tako ne bi imao na izborima 2020.godine 33.000 glasova i bio prvi gradonačelnik u BiH sa najviše osvojenih glasova.

Dokazani, zasluženo! Pametnom je i išaret dovoljan - rekao je za "Avaz" Doglod.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.