GALA DOGAĐAJ

"Azra premium party": Najbolja zabava u gradu

Crvenim tepihom prošetat će imena iz glumačkog, sportskog, muzičkog i svijeta modelinga, kao i brojni poslovni partneri

Avaz Twist Tower. AVAZ

S. S.

13.8.2022

Urednički tim magazina "Azra" i Odjel marketinga "Avaz-roto pressa" organiziraju 13. avgusta (subota) party pod nazivom "Azra premium event i magazin" s početkom u 20 sati u "Avaz Twist Toweru". Gala događaj u najvišoj zgradi u regionu okupit će oko 400 zvanica iz umjetničkog, diplomatskog i političkog života u BiH.

Crvenim tepihom prošetat će imena iz glumačkog, sportskog, muzičkog i svijeta modelinga, kao i brojni poslovni partneri.

Veći broj strana

- S velikim zadovoljstvom želimo da najavimo povratak specijalnog izdanja "Azra premium magazina" nakon nekoliko godina pauze. Želja nam je da kroz ovaj event promoviramo pozitivne i uspješne priče koje su dosljedne „Azre“. Jedinstveni večernji ugođaj u sklopu objekta "Avaz Twist Towera" će biti svojevrsna promocija prvog ovogodišnjeg izdanja "Azre premium" i sve te večeri će odisati tim sjajem - poručio je Enis Hadžimujić, direktor marketinga "Avaz-roto pressa".

Specijalno izdanje magazina "Azra premium", s povećanim brojem strana, vraća se na velika vrata bh. izdavačke scene. Izdanja koja su se nekada iščekivala s oduševljenjem ponovo vraćamo na zahtjev naših čitalaca.

- Cilj ovogodišnjeg projekta i specijalnog premium izdanja magazina "Azra" jeste da slavimo uspjeh naših bh. dama i da pričamo priču o njima. Također, osim nagrada našim damama, u magazinu neće nedostajati štiva i za našu mušku publiku. Na samom eventu očekujemo dobru zabavu, mnoštvo poznatih lica i, kako smo naveli, jedinstveno premium iskustvo - kazala je Lejla Bejdić-Rizvanović, glavna i odgovorna urednica magazina "Azra".

Inspirativne priče o uspjehu, životnoj borbi...

Inspirativne priče naših dama o uspjehu, životnoj borbi, nadahnuću, dostizanju poslovnih i privatnih ciljeva će krasiti naše prvo ovogodišnje premium izdanje magazina "Azra".

Šta vas sve čeka:

- Promocija specijalnog izdanja magazina "Azra premium"

- Dodjela "Azrinih" priznanja damama koje su obilježile našu današnjicu

- Zabavni program

- Gosti iznenađenja

- Promocije

- Pokloni i vrijedne nagrade za sve posjetioce.

Novi broj specijalnog, sedmog po redu "Azra premium" izdanja u prodaji je od 12. avgusta na kioscima širom BiH po cijeni od 4 KM. Naslovnicu krasi jedna od najljepših i najuspješnijih bh. manekenki Nataša Borozan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.