NOSILAC LISTE SDS-A

Babalj: Ako Dodik ovako nastavi i sa Srbijom će nas zavaditi

Narod i mi nećemo praštati papke, jer je to devijacija društva i sistema, kazao je Babalj

Šarović, Trivić Babalj. BN

A. O. / BN

13.9.2022

Nosilac liste SDS za Parlament BiH Darko Babalj izjavio je da ako Dodik nastavi da vodi ovu politiku sukoba i naredne četiri godine, zavadit će ih i sa maticom Srbijom, zapamtite to. 

- Politika koju vodi Milorad Dodik nije dobra za srpski narod u cijelom regionu i to su svi prepoznali - poručio je Darko Babalj.


Darko Babalj. BN

- O SNSD-u se nema šta ispričati, oni su ispričana priča. Mi nudimo bolje. Spremni smo da preuzmemo odgovornost za RS jer je SDS najspremniji da preuzme odgovornost u najtežim vremenima za RS narod. Najbolji među nama su dobili priliku da nas vode. Mirko Šarović nije nikad izgubio ijednu bitku u Sarajevu. Jelena Trivić je najbolja među nama i od nje tražimo da poslije izbora bude kao i danas: ozbiljna, odgovorna, stručna i profesionalna - poručio je Babalj.

On kaže da je SDS pažljivo određivala kandidate za liste te garantovao da 3. ili 4. oktobra neće osvanuti nijedan papak kako je to bilo u prošlosti.

- Narod i mi nećemo praštati papke, jer je to devijacija društva i sistema. Skinuli smo okov straha, ucjena i pritiska. Samo jedan put, jaka, stabilna, s obrazom i odgovorna RS, bez podjela na istok i zapad. Nema dijeljenja na Banjaluku i Sarajevo. Skinuli smo jaram s vrata u Banjaluci, tamo su pobijedili i Vukota Govedarica i Draško Stanivuković još ranije. Istok RS je zatajio 2018. godine. Nemojte to da nam se desi 2022. godine - zaključio je Babalj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.