SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Veselo na skupu Saveza za bolju budućnost BiH u Banovićima, zaigralo se i kolo

Nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH Izet Žigić kazao je da je SBB alternativa postojećem stanju i nečemu što je isključivost

Press centar SBB-a

24.9.2022

Skup SBB-a u Banovićima. SBB

Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao predizborni skup u Banovićima. Tom prilikom predstavljeni su kandidati za Skupštinu TK, federalni i državni nivo.

Nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH Izet Žigić kazao je da je SBB alternativa postojećem stanju i nečemu što je isključivost.

- Banovići dugo žive na crti. Savez za bolju budućnost je alternativa, okretnica u Banovićima. Nadam se da će građani dati podršku kandidatima SBB-a. Mi smo drugačiji – rekao je Žigić.

Predsjednik Općinskog odbora SBB-a Banovići Šahbaz Lapandić u svom govoru rekao je da je predsjednik Fahrudin Radončić više puta pokazao svoju lidersku veličinu.

- On zna da poštuje i cijeni svakog čovjeka, bio to običan čovjek, rudar ili univerzitetski profesor. Građani Banovića će to sigurno znati cijeniti i poštovati – rekao je Lapandić.

Nakon obraćanja kandidata za više od 250 prisutnih građana, članova i simpatizera SBB-a upriličeno je druženje, a u vrlo veseloj atmosferi zaigralo se i kolo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.