SARAJEVO

CIK BiH objavio novi podcast o dinamici objave rezultata

Svaki od 14 podcast-a će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa u kojima će se dati odgovori na najčešće postavljena pitanja

A. O.

4.10.2022

Ahmet Šantić govorio u podcastu. PRINTSCREEN

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine danas je na svojoj web stranici, youtube kanalu i twitteru objavila jedanaesti podcast "Opći izbori 2022".

O dinamici i proceduri objave preliminarnih, utvrđenih i potvrđenih izbornih rezultata, rokovima za podnošenje prigovora i žalbi na izborne rezultate te zahtjevima za ponovno brojanje u novom podcastu govori Ahmet Šantić, član Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.

U okviru projekta kojeg Centralna izborna komisija BiH realizira uz podršku Udruženja izbornih zvaničnika u BiH i Ambasade Švicarske u BiH u periodu od maja do novembra 2022. godine bit će objavljeno 14 podcast-a (po dva mjesečno).

Svaki od 14 podcast-a će biti fokusiran na konkretan segment izbornog procesa u kojima će se dati odgovori na najčešće postavljena pitanja.

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine se zahvaljuje Udruženju izbornih zvaničnika u BiH i Ambasadi Švicarske na podršci u realizaciji projekta izrade i objave podcast-a "Opći izbori 2022".

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.