POTPREDSJEDNICA PDP-A

Jelena Trivić odgovorila na pitanja da li će se i dalje baviti politikom

Ističe da joj je uvijek bio bitan glas javnosti, naroda i građana

Jelena Trivić: Porodica mi je najveća podrška. Dejan Rakita / Pixsell

S. S.

14.12.2022

Jelena Trivić je poražena od Milorada Dodika u borbi za mjesto predsjednika RS, a ona smatra da to nije odraz volje birača. Kako je napisala, sve češće dobija pitanja da li će se i dalje baviti politikom.

- Iako je Narodna volja na izborima brutalno pogažena, čime je pogažen i sam narod, moja volja za boljim, pravednijim i slobodnijim društvom, nije ugušena. Rekla bih da je jača nego ikad. Znam da su mi mnogi iz režima, a naročito njihovi saigrači iz redova opozicije poručivali da se povučem iz političkog života, ali morat ću da ih razočaram i prije svega poručim narodu RS da "dobronamjerne" sugestije mojih političkih protivnika neću poslušati - poručila je Trivić.

Bitan glas javnosti

Kaže da su one zapravo znak da treba nastaviti.

- Uvijek mi je bio bitan glas javnosti, naroda, građana, pa imam potrebu da se ovim putem obratim svima vama koji pratite moj rad, da ja ostajem u ovoj borbi. U kojoj formi i formatu, to ćemo vidjeti u mjesecima koji slijede. Pravda je spora ali dostižna. O razmjerama izborne krađe znamo mnogo, ali svaki dan isplivavaju novi dokazi. Uskoro ću objaviti skraćenu verziju žalbe koja je odbačena od strane CIK i Suda BiH, a u kojoj je dokumentovano više od stotinu dokaza o sistemskoj izbornoj krađi i izbornim nepravilnostima - navela je Trivić.

Dodaje da očekuje da CIK objavi izještaj Glavnog centra za brojanje što još uvijek nije urađeno.

- Znam da su mnogi od vas razočarani neshvatljivim ishodom na koji se u žurbi i pod očiglednim pritiskom sa svih strana odlučila Centralna izborna komisija, uprkos ogromnim nepravilnostima koje su i sami navodili, ali mi koji smo ovdje ostali ne smijemo dozvoliti da razočarenje nadvlada našu želju za dostojanstvenim životom, želju za boljom RS - rekla je Trivić.

Porodica najveća podrška

Ističe da joj je porodica najveća podrška.

- Moja porodica je moja najveća snaga, naravno uz vas koji ste mi sve ovo vrijeme pružali podršku i čije povjerenje ne želim da prokockam i ostavim po strani. Po strani treba da ostanu oni koji su prodali i ideale, i čast, i dostojanstvo, a nikako svi mi koji smo ostali na strani istine, prava i pravde - zaključila je Trivić.

Facebook status Jelene Trivić. SCREENSHOT

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.