POVODOM BLAGDANA

Čović čestitao Hanuku: Samo kroz zajedništvo možemo ostvariti napredak svih naroda naše domovine

Neka nam njeno značenje bude putokaz u ovom izazovnom vremenu da samo kroz zajedništvo, istinskom i nesebičnom predanošću možemo ostvariti cilj dobrobiti i napretka svih naroda naše domovine

Čović častitao Finciju: Želim da ovaj osmodnevni blagdan posvećenja donese mir, radost, obilje zdravlja. Avaz

A. Č.

19.12.2022

Dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović uputio je čestitku Jakobu Finciju i svim pripadnicima židovske zajednice u Bosni i Hercegovini povodom blagdana Hanuke.

- Dopustite mi, kao dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, u svoje lično te u ime hrvatskoga naroda u BiH, čestitati Vama i svim pripadnicima Židovske zajednice u Bosni i Hercegovini, blagdan slobode i svjetlosti, Hanuku - napisao je Čović.

Istaknuo je kako je Hanuka simbol pobjede svjetla nad tamom, nade i vjere u bolje danas i u sretno sutra.

- Neka nam njeno značenje bude putokaz u ovom izazovnom vremenu da samo kroz zajedništvo, istinskom i nesebičnom predanošću možemo ostvariti cilj dobrobiti i napretka svih naroda naše domovine koji stoljećima, kao pleter, žive zajedno na ovim prostorima. Želim da ovaj osmodnevni blagdan posvećenja u Vaše domove donese mir, radost, obilje zdravlja i blagostanja koje ćete podijeliti s Vašim najmilijima - poručio je Čović u čestitki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.