GRADONAČELNIK BANJA LUKE

Stanivuković galamio: Vrlo sam zaj***n!

Šuti sad kad ja pričam! Jesi li čuo! Šuti bolan, urlao je Stanivuković

Draško Stanivuković. Dejan Rakita / Pixsell

H. J. I.

17.2.2023

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banja Luka Srđan Amidžić poručio je na sjednici skupštine da očigledno iz Gradske uprave ne vide prigradska i seoska naselja i da Banja Luka nije samo centar grada.

On je istakao da mu ne smeta sportski sadržaj ni izgradnja kulturnih objekata, ali mu smeta omjer koji je postavljen.

- Ako pričate o kulturi i kako ste jedini nešto uradili u gradu Banja Luka, molim vas da izađete i pogledate u Banski dvor u koji je uloženo dva miliona KM da se sredi fasada o kojoj pričate. Vi toliko niste uradili i to piše u tenderu da se sklanja, ali nebitno. Otiđite do Kamene kuće u Kastelu koja je urađena, otiđite do obnovljenog Dječjeg pozorišta. Ako tako strastveno ljubite, volite kulturu, onda bi bilo dobro da ona sredstva koja ste predvidjeli za pozorište Jazavac u iznosu od 30.000 KM, evo ja vam sad predlažem da povećamo na 60.000 KM - rekao je Amidžić.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković izgubio je živce tokom skupštinske sjednice, pa su se sa govornice osim galame, mogle čuti i prijetnje.

- Šuti sad kad ja pričam! Jesi li čuo! Šuti bolan! - urlao je Stanivuković koji je na kraju poručio da je "mnogo zaj***n".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.