RADNI SASTANAK

Rukovodstvo Parlamenta FBiH pozvalo Stojanovića, Bradaru i Lendu na razgovor

Cilj sastanka je utvrđivanje relevantnih činjenica propisanih Ustavom i Izbornim zakonom a koje se odnose na izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH

Sa jedne od sjednica Parlamenta FBiH. Printscreen

H. J. I.

21.2.2023

Rukovodstvo Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine pozvalo je Refika Lendu, Igora Stojanovića i Lidiju Bradaru na radni sastanak u Parlamentu FBiH.

Rukovodstvo Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, u sastavu Mirjana Marinković-Lepić, predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, s dopredsjedavajućim Mladenom Boškovićem i dopredsjedavajućom Edinom Gabelom, na sastanku održanom povodom dopisa i zahtjeva za održavanjem sjednice Doma od strane kandidata za predsjednika/cu, odnosno potpredsjednika/cu FBiH Lidije Bradara, Igora Stojanovića i Refika Lnedu, usaglasilo je da pozove izabrane kandidate na radni sastanak u petak 24.02. u 11 sati u zgradi Parlamenta FBiH.

Sastanak ima za cilj utvrđivanje relevantnih činjenica propisanih Ustavom i Izbornim zakonom a koje se odnose na izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH.

Podsjećamo, Stojanović i Bradara su podnijeli zahtjev Zastupničkom domu Parlamenta FBiH o odlučivanju o tome ko će biti predsjednik, a ko potpredsjednik FBiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.