UOČI REFERENDUMA

Vukanović: Bijeljina na prekretnici, u rukama naroda ili plijen tajkuna

Ljubiša Petrović nije savršen, imao dosta mana kao i svako od nas, ali nije korumpiran i ucijenjen, kazao je

Vukanović i Petrović. Facebook

S. S.

12.3.2023

Referendum o opozivu gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića održat će se u nedjelju 19. marta, a poslanik u NSRS Nebojša Vukanović taj događaj smatra prekretnicom i od velikog značaja, ne samo za Semberiju, nego i za dalji razvoj situacije na političkoj sceni.

- Ljubiša Petrović nije savršen, imao dosta mana kao i svako od nas, ali nije korumpiran i ucijenjen, jednom je pobijedio mafijaški sistem i vjerujem da će to ponoviti i 19. marta jer će narod glasati protiv opoziva. Ključna stvar koju Semberci moraju znati da iza opoziva stoje tajkuni i milioneri od narodnih para, čopor gladnih hijena koji pokušavaju da se domognu novih unosnih poslova, tendera, zemljišta i opustoše ono što još nije očerupala i uništila crvena hobotnice čija je glava u Bakincima kod Laktaša, a kraci i picu svugde širom RS gdje ima resursa i para – naveo je na svom blogu Nebojša Vukanović te dodao:

Režimski tajkuni

- Od Vojina Mitrovića do Dragana Neškovića, režimskih tajkuna čije se bogatstvo mjeri stotinama miliona dolara, možda čak i cijelu milijardu, do Miška Milovanovića, Slavena Ristića, Nedeljka Ćorića, Milice Marković, Lazarevića i drugog ešalona Dodikovog bašibozuka, direktora, ministara i milionera od narodnih para, svi lokalnim tajkuni i moćnici su na vrhu lokalnog SNSD-a i hobotnice koja dvije decenije bezuspješno pokušava ovladati drugim po veličini, ali možda prvom po bogatstvu, grada u RS.

Za pokojnog Gavrila Bobara ističe da je platio preskupu cijenu ulaska“ u kolo i pakta sa đavolom“, isto kao i pokojni Slobodan Pavlović koji je „misteriozno poginuo u Americi u saobraćajnoj nesreći gdje se sklonio jer je šutio i omertom, mafijaškim zakonom šutanja branio kriminal i pranje novca za Dodikovu vilu na Dedinju ali i drugim mutnim poslovima sa one strane zakona, do kupovine pokojnog Mića Mićića, koji je također otišao na onaj svijet vrlo brzo poslije izdaje i prelaska na drugu stranu, režim je pokušao apsolutno sve da ovlada Bijeljinom“. Ističe da su svi oni primjer da je SNSD uvijek bio poražen i da će tako ostati i nakon 19. marta, jer će građani biti protiv opoziva Ljubiše Petrovića.

Nema veliko izbora

- Narod nema šta puno da misli, niti ima velikog izbora! Ili će se predati i pristati da budu potlačena raja, trpe teror, pljačku bez granica, koja će odmah otpočeti, otvoreno zastrašivanje i strahovladu, ili će ostati bastion i Pijemont slobode koji će poslati poruku Mafiji da nije sve na prodaju, biti tačka preokreta i vratiti vjeru narodu širom RS. Režim je izvukao mnoge plaćenike i natjerao ih da javno napadaju gradonačelnika, nažalost među njima su i oni koji sramote borce, ali sve im je uzalud. Režim je digao hajku, kuku i motiku, ali ne mogu naći nijedan dokaz kriminala i dokazati da je gradonačelnik korumpiran, za razliku od svih onih koji organizuju hajku, lokalnih direktora i čelnika SNSD-a kojima su ruke do lakata i razmena u krimalu – ističe on te zaključuje:

Važno je da narod izađe na izbore, da izlaznost bude velika i da ljudi shvate koliko je važno da iskoriste svoje pravo i glasaju protiv opoziva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.