OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Vlado Đajić najavio: Prisustvovat ću 26. maja najvećem mitingu u historiji Srbije

Podrška predsjedniku Vučiću i srpskom narodu je podrška demokratskim vrijednostima naše Srbije, naveo je Đajić

Vlado Đajić. Printscreen

H. J. I.

21.5.2023

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka Vlado Đajić, rekao je da podržava miting koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za 26. maj u Beogradu.

"Najveći skup u historiji Srbije"

On je na Facebooku, između ostalog, naveo, da će ponosno učestvovati na mitingu i biti dio najvećeg skupa u historiji Srbije.

- Još jednom se iskreno želim zahvaliti predsjedniku Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću na odlikovanju ordenom Karađorđeve zvijezde drugog stepena, što za mene predstavlja veliku čast i potvrdu mog dosadašnjeg rada i svakodnevnih borbi za dobrobit stanovnika RS, Srbije i srpskog naroda.

Podrška Vučiću

Dan kada sam odlikovan jedan je od onih trenutaka u mom životu na koje sam neizmjerno ponosan i kojeg ću se sjećati dok sam živ.

Dana 26. maja 2023. godine ću ponosno učestvovati na mitingu u Beogradu i biti dio, siguran sam, najvećeg skupa u historiji Srbije. Podrška predsjedniku Vučiću i srpskom narodu je podrška demokratskim vrijednostima naše Srbije sa kojom je Republika Srpska oduvijek imala bratski odnos i imat će sve dok živimo - napisao je Džajić na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.