NIJE POPIO TERAPIJU

Faruk Drina, menadžer SDA, izmislio smrt najpoznatijeg bh. novinara

Tužna vijest. Izgleda da nas je napustio još jedan doajen novinarstva - poznati novinar, Senad Hadžifejzović, napisao je Drina

Faruk Drina. Facebook

Danijal Hadzovic

13.7.2023

Faruk Drina jedan je od primitivnijih internet jurišnika SDA na društvenim mrežama koji iz dana u dan, demonstrirajući raskošnu nepismenost, na najbrutalniji način vrijeđa i omalovažava svakoga ko bi se drznuo na bilo koji način suprotstaviti bračnom paru Izetbegoviću. I dok protivnike SDA Drina redovno zasipa optužbama da su četnici, izdajnici i strani plaćenici, za svog prijatelja Gorana Bregovića nalazi riječi hvale čak i kad na 11. juli, godišnjicu genocida u Srebrenici, organizuje derneke po bijelom svijetu.

Posebna meta Drininih prostačkih napada i uvreda je slavni bh. novinar i voditelj Senad Hadžifejzović. Ovaj estradni primitivac ga svakodnevno targetira i upućuje mu sadističke uvrede i kletve.

Tako je Drina u svojoj posljednjoj objavi na Facebooku objavio lažnu vijest o smrti Senada Hažifejzovića.

- Tužna vijest. Izgleda da nas je napustio još jedan doajen novinarstva - poznati novinar, Senad Hadžifejzović (nepotvrđeno-saznanje). Ne mogu da vjerujem. Radovao bih se da je ovo dezinformacija. Ali...! Božije je preće. Vječna pomjat – napisao je Drina.


Umobolni status Faruka Drine. Facebook

Nije prvi put da je Hadžifejzović bio meta morbidnih želja ovog prostaka.

Bolesna objava Faruka Drine. Facebook Screenshot

Tako je prije nekoliko mjeseci, nezadovoljan njegovim izvještavanjem, Drina poželio Hadžifejzoviću da mu srce otkaže, a nakon toga je napravio i montažu njegove smrtovnice. 

Drina montirao smrtovnicu Hadžifejzoviću. Facebook screenshot

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.