PREDSJEDNIK BHI-KF

Kasumović: Uzunović se prodao NES-u u Cazinu, pa je prešao kod Rame Isaka koji mu je otkupio dugove

On je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji te je poručio da mu pakuje dio SDP-a u ovom kantonu jer ne mogu podnijeti da je bolji od njih

Fuad Kasumović. Fena

S. S.

31.8.2023

Gradonačelnik Zenice i lider stranke BHI-KF Fuad Kasumović obratio se medijima nakon sastanka sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem.

On je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji te je poručio da mu pakuje dio SDP-a u ovom kantonu jer ne mogu podnijeti da je bolji od njih. Kazao je da je šest mjeseci šutio kako bi imao svog čovjeka u Parlamentu FBiH da bi značajna sredstva stigla u Zenicu.

- Kenan Uzunović je, to pitajte građane, otišao, svoju inteligenciju je u pogrešnu stranu upotrijebio. Bavi se svim i svačim, Kenan Uzunović se prodao NES-u za neke novce u Cazinu, pa je prešao kod Rame Isaka koji mu je otkupio dugove, pa se Ramin sin povukao da bi Kenan Uzunović došao – kazao je.

Dodao je da SDP ruši vladu u ZDK.

- Ustvari, žele srušiti mene, jer ne mogu progutati da ja imam bolju poziciju u ovom gradu od njih. Ne čitav SDP, zna se ko, a to ću reći na konferenciji – kazao je.

Kazao je da je Kenan Uzunović dobio glasove na njegovo ime, ali da se prodao za jeftine novce te dodao da je moralno da vrati mandat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.