BANJA LUKA

Opozicija u RS organizuje skupštinu na otvorenom: U četvrtak branimo dignitet i ugled NSRS

Okupljanje će početi u 19 sati

Sa jedne od prethodnih sjednica NSRS. Facebook

H. J. I.

5.9.2023

Narodni poslanici opozicije u RS organizuju skupštinu na otvorenom na platou Narodne skupštine RS, u četvrtak 7. septembra od 19 sati.

U saopštenju klubova poslanika SDS-a, PDP-a, liste Za pravdu i red i Poslaničke grupe Narodnog fronta kaže se da sa građanima žele da razgovaraju o svim zaključcima Narodne skupštine "koje su SNSD i druge partije vlasti pogazile u poslednjih pet godina svojim djelovanjem u Sarajevu".

- U četvrtak branimo dignitet i ugled Narodne skupštine RS, naše najznačajnije političke institucije. Obzirom da je predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić negativno odgovorio na zahtjev poslanika koji su izabrani u RS, a da je u međuvremenu održana još jedna sjednica Predstavničkog doma BiH na kojoj su usvojena još dva zakona – Zakon o organizaciji tržišta vina i Zakon o strancima, smatramo da je Skupština na otvorenom prilika da narodni poslanici upoznaju građane sa ovim ali i sa svim Zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske koje je vlast prekršila u poslednjih pet godina vlasti u Sarajevu - saopštila je opozicija i pozvala građane da nam se pridruže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.