BRANISLAV OKUKA

Trebinjska policija se oglasila nakon incidenta Dodikovog savjetnika

Potegao pištolj na biznismena Mandića, a njegovo ime povezuje se i sa Udruženjem "Čast otadžbine", te sa jedinicom "Srpska čast"

Okuka: Potegnuo pištolj na Mandića. Screenshot / RTRS

E. Ć.

17.9.2023

Iz trebinjske policije su se oglasili nakon incidenta u centru grada kada je, prema navodima BN-a, savjetnik Milorada Dodika Branislav Okuka potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića.

U objavljenom saopštenju nisu navodili imena aktera ovog događaja, ali se prema inicijalima može zaključiti da se radi o Branislavu Okuki i Momčilu Mandiću.

- Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 17. septembra 2023. godine, lišili slobode lice inicijala S.L. u Trebinju za kojim je bila raspisana Centralna potjernica. Lice je lišeno slobode prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između lica inicijala B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra i Oslobodioca i Cara Lazara.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da u nema elemenata krivičnog djela. U toku je dalji rad po događaju - navodi se u saopštenju trebinjske policije.

Branislav Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a njegovo ime povezuje se i sa Udruženjem "Čast otadžbine", te sa jedinicom "Srpska čast".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.