NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" čitajte: Žestoki rat u Izraelu!

Ne nazire se kraj krvavoj eskalaciji sukoba na Bliskom istoku

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

9.10.2023

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Žestoki rat u Izraelu!

Ne nazire se kraj krvavoj eskalaciji sukoba na Bliskom istoku. Stotine mrtvih i hiljade ranjenih s obje strane, a na ulicama pograničnih gradova vode se krvave borbe između Hamasa i izraelskih snaga.

Komentar dana " Novi rat" napisala je Meliha Smajkić.

Mutap bez amnezije, koja je uloga “direktorice”: Sebija daje iskaz tužiocima! Dok se čeka zvanična naredba o proširenju istrage protiv više osoba, uveliko traju nova saslušanja. Ovoga puta, o čemu je „Avaz“ ranije pisao, iskaze daju ljekari iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Žarko Laketa, direktor Službe za poslove sa strancima BiH, za „Avaz“: U državu je ušlo 26.298 migranata.

Ličnost dana je Skot Mektominej: Spriječio novu blamažu.

Bivši američki predsjednik Donald Tramp se pita: Zašto Bajden daje šest milijardi dolara Iranu.

Dva mjeseca od oštećenja grandioznog objekta: Most Počitelj i dalje napuknut?! Ni dva mjeseca od pojave pukotina na mostu Počitelj oštećenja na ovoj grandioznoj građevini na Koridoru 5C, izgledno je, nisu sanirana, budući da u JP „Autoceste FBiH“ i dalje analiziraju opcije i pripremaju izradu konačnog rješenja za sanaciju.

Najava “između redova” iz “Elektroprivrede BiH”: Čeka li nas poskupljenje struje!?

Tužna svakodnevica u glavnom gradu BiH: Sarajevo i dalje zatrpano smećem. Razbacano smeće pored kontejnera svakodnevica je u glavnom gradu BiH i problem koji traje godinama. Prljav grad rezultat je nemara građana, ali i uposlenika komunalnih javnih preduzeća „Rad“ i „Park“, koja su zadužena za održavanje površina čistima.

Održana manifestacija “Dječiji dan”: Jednaka prava za svako dijete.

TZ predstavila ljepo te BiH na sajmovima u Parizu i Štokholmu: Kroz Kanton Sarajevo za osam mjeseci prošl o pola miliona turista.

Više od mjesec otkako je nađen u lokvi krvi u Ivanici: Starac koje g je pokušao ubiti sin i d alje u komi. Na istragu u slučaju koji se prije nešto više od mjesec dogodio u mjestu Ivanica kod Ravnog, kada je u svojoj kući u lokvi krvi i besvjesnom stanju pronađen Ranko R. (77) iz Maglaja, kako saznajemo, još nije stavljena tačka.

Glumica Lidija Kordić za „Avaz“ o glumi, Sarajevu i ljubavi: Žene su i dalje manje plaćene, ali nikako da shvatim zašto.

Slavne dame oslobađaju se od konvencionalnih standarda ljepote: Seks-bombe sijede i bez šminke.

Uspjesi Lane Pudar graniče s naučnom fantastikom: Sirena bez bazena sija u bh. sportskoj tami. Pudar je na Svjetskom kupu održanom u Berlinu osvojila bronzanu medalju u disciplini 200 metara delfin, a u utrci na 100 metara delfin za malo joj je izmaklo pobjedničko postolje.

Strmoglavi pad karijere Pola Pogbe: Nedozvoljena kap prelila čašu.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.