FUNKCIONER PDP-A

Marković: Zašto majice sa likom Dodika nisu obukli ostali parlamentarci?

Za Radmanovića, Obrena, Vujičića i druge nije bilo majica, pita Marković

Marković: Zašto su samo Kojić i Vulić nosili majice?. Grad Bijeljina - RTV BN

S. S.

31.10.2023


Danas smo vidjeli dva poslanika SNSD iz Predstavničkog Parlamentarne skupštine BiH koji su izašli na konferenciju za medije u majicama sa slikom Milorada Dodika, a s druge strane sve poslanike opozicije kako su svi zajedno izašli na pres. Šta se to dešava u SNSD i koaliciji da se stiče utisak da Dodika u Sarajevu brane samo Sanja Vulić i Milorad Kojić?

Naveo je ovo poslanik PDP u Narodnoj skupštini RS Slaviša Marković, ističući da je danas u skuštinskoj sali bilo sedam poslanika SNSD-a i koalicije, prenosi BN.

- Za Radmanovića, Obrena, Vujičića i druge nije bilo majica? Ili pak samo dvoje još imaju volju da brane šefa, odnosno svog boga, kako ga Vulićeva zove? Jučer smo čuli istup visokog funkcionera SNSD Lazara Prodanovića, koji je tu stranku nazvao najgorom i mafijaškom organizacijom, a već danas vidimo da se likom i djelom Dodika diče samo dvoje - kazao je Marković i dodao:

- Ništa bolja slika nije bila ni na tribini SNSD u Bijeljini, tendeciozno nazvanoj „Suđenje Srpskoj“, gdje je bilo tek par funkcionera, što pokazuje da ih sve više bježi od Dodika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.