KRITIKOVAO I BORENOVIĆA

Dodik: Priča opozicije da bi ušli u EU da je trojka izabrala njih je naučna fantastika

Jedino što može je da priča po sarajevskim televizijama o meni jer ništa pametno ni o PDP-u ni o sebi ne može ni reći, rekao je Dodik o Borenoviću

Dodik: Borenović nema šta pametno pričati o PDP-u. Facebook

S. S.

13.11.2023

Predsjednik RS Milorad Dodik je kazao da priča opozicije koja bi  BiH uvela u EU samo da je trojka izabrala njih, a ne Dodika, spada u domen naučne fantastike.

- Može li neko zamisliti Borenovića da preuzme odgovornost i da se odrekne ličnog komoditeta zbog RS ili da se kandiduje za neku od najodgovornijih pozicija i da brani interes srpskog naroda, da pokaže odgovornost kao predsjednik stranke?

Naravno da ne može. Zna i on sam šta narod misli o njemu, zato i prepušta drugima, jer realno ne treba puno da bude bolji od Borenovića. Sad je u problemu, nema više kome ni prepustiti, pa se prepustio svojoj svakidašnjoj jadikovki o Miloradu Dodiku koji je navodno problem.

Jedino što može je da priča po sarajevskim televizijama o meni jer ništa pametno ni o PDP-u ni o sebi ne može ni reći. To licemjerstvo da jedan dan podnose inicijative da se osudi formiranje vlasti s predstavnicima iz Federacije, a da drugi dan poruči da bi RS sad bila u EU samo da je PDP sa trojkom, svojstvena je i priliči samo takvim karikaturama poput Branislava Borenovića - kazao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.