REAKCIJA PREDSJEDNIKA RS

Dodik: Heleza jedino ozbiljno mogu da shvate ostrašćeni srbomrsci

Narod Republike Srpske bira ko će ga predstavljati i mi njima odgovaramo za svoj rad, napisao je Dodik

Platforma X

D. H.

24.11.2023

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska ostaje stabilna "uprkos raznim bjelosvjetskim mešetarima i muslimanskim lobistima, poput Ališe Kerns iz Velike Britanije, koji ne mogu utjecati na prilike u Srpskoj, osim da iznose neistine za ogromne sume prljavog novca".

- Njihove laži o našem raspiranju mržnje i prijatnjama ratom. To su sva podmetanja na koja smo navikli, ali ništa i niko nas neće pokolebati u zaštiti Republike Srpske i srpskih nacionalnih interesa. Heleza jedino može ozbiljno da shvati nekoga poput ostrašćenog srbomrsca kao što je Ališa Kerns, čiji je zadatak da napadne Srbe. – poručio je Dodik.

Da li se nekome od tih bjelosvjetskih plaćenika sviđa ko je na čelu Republike Srpske i koga bi oni željeli da vide na tim pozicijama, rekao je Dodik, to nas apsolutno ne zanima - kazao je Dodik.

– Narod Republike Srpske bira ko će ga predstavljati i mi njima odgovaramo za svoj rad. A koga narod želi na tim mjestima pokazuje već decenijama – rekao je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.