VISOKI PREDSTAVNIK U BIH

Kristijan Šmit čestitao Božić svim pravoslavnim vjernicima u BiH

Neka vam ovaj Božić donese jačanje rodbinskih veza i u vaše domove unese pregršt smijeha i ljubavi, saopćeno je iz OHR-a

Kristijan Šmit. N. Šaljić

FENA

5.1.2024

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit (Christian Schmidt) uputio je najsrdačnije čestitke svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini povodom svetog praznika Božića.

- Okruženi porodičnom ljubavlju i toplinom prijateljstva, neka ovaj Božić bude vrijeme duboke uzajamne povezanosti i zajedničke radosti. Dok se okupljate sa svojim voljenim i održavate tradiciju koja se prenosi generacijama, neka vam ovaj Božić donese jačanje rodbinskih veza i u vaše domove unese pregršt smijeha i ljubavi.

Božić je priča o nadi i obnovi. On je podsjetnik da nas, i u najmračnijim časovima, zvijezda vodilja može odvesti u bolje sutra. Dok slavite Hristovo rođenje, neka vam njegova svjetlost obasja put i povede vas prema godini ispunjenoj ljubavlju, razumijevanjem i dobrim djelima. Mir Božiji, Hristos se rodi! - stoji u Šmitovoj božićnoj čestitki - saopćeno je iz OHR-a. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.