VISOKI PREDSTAVNIK

Šmit: Neka ovaj Božić bude podsjetnik da je svaki kraj novi početak

Dok slavite ovaj period darivanja i okupljanja, neka vam dušu ispuni radost kojom vas obasipaju i koju dijelite s drugima, naveo je

Kristijan Šmit. N. Šaljić

S. S.

22.12.2023

Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit (Christian Schmidt) uputio je najsrdačnije čestitke svim katolicima u Bosni i Hercegovini u povodu svetog praznika Božića.

- Ovo vrijeme blagdana je vrijeme za razmišljanje, vrijeme da se prisjetimo blagoslova iz godine koja prolazi i vrijeme da se radujemo obećanju novog početka. Dok slavite ovaj period darivanja i okupljanja, neka vam dušu ispuni radost kojom vas obasipaju i koju dijelite s drugima. Neka vam pravi duh Božića osvijetli put i povede vas prema godini ispunjenoj ljubavlju, suosjećanjem i dobrom voljom. U priči o Isusovom rođenju nalazimo poruku nade i obnove. Neka ovaj Božić bude podsjetnik da je svaki kraj novi početak, a svaki izazov šansa za nove uspjehe. Neka vam srca budu ispunjena radošću Božića i neka vam sljedeća godina donese obilje uspjeha, sreće i ispunjenje svih vaših snova. Želim vam sretan Božić! - navodi se u Šmitovoj božićnoj čestitki, saopćeno je iz OHR-a. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.