BANJA LUKA

Trivić Stanivukoviću: Ne preostaje ti ništa drugo nego da te za gradonačelnika kandiduje šef Dodik

Izjava medijima jasno pokazuje da Draško Stanivuković nema podršku ni vlastite stranke za kandidaturu za gradonačelnika Banje Luke, istakla je ona

Trivić: Reagovala na izjavu Stanivukovića. Dejan Rakita / Pixsell

E. Ć.

18.2.2024

Aktuelni gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković (PDP) najavio je novu kandidaturu za tu funkciju, a nakon što su ga iz stranke demantovali Igor Crnadak i Milko Grmuša, sada se oglasila i Jelena Trivić (Narodni front).

- Izjava za javnost PDP-a, a koja je jučer dostavljena medijima, jasno pokazuje da Draško Stanivuković nema podršku ni vlastite stranke za kandidaturu za gradonačelnika Banje Luke - navela je Trivić.

Trivić je istakla kako Stanivukoviću preostaje ništa drugo "nego da ga sada i formalno za gradonačelnika predloži njegov šef Milorad Dodik."

Ranije su na izjavu Stanivukovića reagovali visokopozicionirani članovi PDP-a Crnadak i Grmuša.

- Organi PDP-a će u skladu sa Statutom partije do kraja mjeseca februara ove godine donijeti odluku o kandidatu ove stranke za gradonačelnika Banje Luke, i to na bazi utvrđenih programskih opredjeljenja PDP-a koja su potvrđena i na Saboru PDP-a održanom 1.10.2023. godine - poručili su Crnadak i Grmuša u zajedničkoj izjavi.

Podsjetimo, ranije je Jelena Trivić najavila svoju kandidaturu za gradonačelnicu Banje Luke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.