NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Bakir je lagao i Erdoana!

Čitajte i o tome hoće li Srbija konačno otvoriti vojni i policijski arhiv kako bi se olakšala potraga za nestalima

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

23.2.2024

U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte kako je Bakir prevario turskog "sultana" Erdoana, kuma na vjenčanju svoje kćerke.

Ovo vjenčanje, koje se održavalo tačno godinu pred izbore, trebalo je Bakiru Izetbegoviću dati vjetar u leđa pred za njega, ispostavit će se, sudbonosne izbore. I ne samo to. Cilj je bio da popravi imidž poljuljane dinastije, koja je ogrezla u aferama i mućkama.

Donosimo i stravične podatke o slučajevima femicida u BiH. Naime, prema policijskim podacima za više od godinu u našoj zemlji je ubijeno 12 žena!

Alan Bajić, direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo za „Avaz“ je govorio o planovima za ljetnu sezonu te s kojim destinacijama će BiH biti povezana. Također je kazao i koje se zemlje nalaze na listi strateških ruta.

Čitajte i o tome hoće li Srbija konačno otvoriti vojni i policijski arhiv kako bi se olakšala potraga za nestalima, saznala kompletna istina, ali i prekinulo s praksom veličanja zločina.

Šta ukazuje na tumor uha, objasnio je stručnjak dr. Adis Šahinović te upozorio na simptome koji se javljaju kada je u pitanju ova opasna bolest.

Očito je da se vlastima u Mostaru ne žuri da sagrade bazen u kojem bi mogla plivati naša najbolja plivačica Lana Pudar, ali i sve buduće generacije. Umjesto bazena na gradilištu i dalje zjapi rupa.

Samo za naše čitaoce tu je i prilog „RTV EXTRA“.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.