PRIGODNA SVEČANOST

„Avaz“ u zasluženu penziju danas ispratio cijenjenog kolegu Adnana Mulalića

Mulalić je održao kratak, ali jako emotivan i inspirativan govor u kojem je istakao da je ponosan što je bio dio kompanije koja je lider na tržištu

Naš kolega Adnan Mulalić odlazi u zasluženu penziju. N. Šaljić

N. Aj.

6.3.2024

Kolektiv „Dnevnog avaza“ danas je u zasluženu penziju ispratio dugogodišnjeg uposlenika i izuzetno cijenjenog kolegu Adnana Mulalića. On je u penziju otišao kao sekretar redakcije „Dnevnog avaza“, a ovoj medijskoj korporaciji se pridružio još 1995. godine, obavljajući značajne funkcije i služeći kao primjer svima svojim predanim radom.

Dobitnik je brojnih „Avazovih“ priznanja, a svojim doprinosom oblikovao je i novinarsku redakciju „Dnevnog avaza“ i ostavio neizbrisiv trag.

Uposlenici „Avaza“ organizirali su prigodnu svečanost, kojom smo ga željeli iznenaditi. Glavna i odgovorna urednica „Avaza“ Ema Maslo i zamjenik direktora Društva Adis Mačković uručili su mu poklone da mu ostanu kao uspomene.

Dnevni avaz - Avaz
Dnevni avaz - Avaz
Dnevni avaz - Avaz
Dnevni avaz - Avaz
Dnevni avaz - Avaz
+1

Mulalić je održao kratak, ali jako emotivan i inspirativan govor u kojem je istakao da je ponosan što je bio dio kompanije koja je lider na tržištu. Izrazio je nadu da će „Avaz“ nastaviti da napreduje, zajedno s državom Bosnom i Hercegovinom. Ohrabrio je mlađe kolege da ostanu na putu uspjeha i rastu zajedno s našom korporacijom.

Poželjeli smo mu sve najbolje u novom poglavlju života u nadi da će se povremeno sjetiti nas i dana provedenih u redakciji „Avaza“ s osmijehom i toplinom u srcu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.