NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Pokazali smo zajedništvo

Siguran sam da ćemo i u sedam narednih dana, do sjednice Evropskog vijeća, dobivati pozitivne stavove oko naše uloge, rekao je Dragan Čović

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

15.3.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Pokazali smo zajedništvo.

- Siguran sam da ćemo i u sedam narednih dana, do sjednice Evropskog vijeća, dobivati pozitivne stavove oko naše uloge, kredibiliteta i rezultata koje smo postigli kada je u pitanju integracijski proces u EU, izjavio je za “Avaz” predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

On je jučer, s liderima SDP-a i SNSD-a Nerminom Nikšićem i Miloradom Dodikom, učestvovao u panel-diskusiji posvećenoj budućnosti BiH koju je organizirala Ambasada BiH u Austriji. Čović nam je iz Beča kazao da je budućnost BiH dobra i da je imalo smisla učestvovati na ovom skupu.

Državni ministar odbrane Zukan Helez nedavnom izjavom o početku proizvodnje dronova kamikaza u BiH izazvao je brojne reakcije: Šta je o tome za „Avaz“ rekao vojni ekspert prof. Berko Zečević.

Evropska komisija preporučila je otvaranje pregovora Evropske unije s Bosnom i Hercegovinom o pristupanju, što je historijski iskorak za našu zemlju. Pročitajte gdje je naša zemlja bila prije samo godinu.

Došao je ramazan, a s njim i mnogo dilema u vezi s tim kada se treba zapostiti, šta kvari post... Pitanja koja u ovim mubarek danima dobiva Islamska zajednica u BiH, a na koja odgovara dr. Ahmed Purdić, zanimljiva su, ali i pomalo neobična. Pročitajte smije li se tuširati u teretani, kada post počinje – prije ili poslije ezana...

Vrijednost Bitcoina na rekordnom nivou: Analiziramo je li to prilika za investiranje ili fantazija.

Prilog „TV Extra“ donosi niz ekskluzivnih sadržaja uz najkompletniji sadržaj sapunica.

U današnjem izdanju specijalni prilog „Ramazanska kuharica“.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.