NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: Niko neće vilu od 1,6 miliona KM

Vila bivšeg generala i nekadašnje uzdanice SDA Fikreta Prevljaka je na prodaju, duže od godinu su objavljeni oglasi, ali se nije prodala

Naslovnica dvobroja "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

23.3.2024

U dvobroju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte o "prevljakovštini". Niko neće generalovu vilu od 1,6 miliona KM.

Vila bivšeg generala i nekadašnje uzdanice SDA Fikreta Prevljaka je na prodaju, duže od godinu su objavljeni oglasi, ali niko je neće.

Pročitajte zaključke Evropske komisije. BiH je dobila pregovore, ali sada moramo zasukati rukave. Ovo je osam ključnih koraka na EU putu.

U emisiji Avaz TV-a gostovao je premijer FBiH i lider SDP-a Nermin Nikšić. Ispričao je kako to "Izdajnici" uvode BiH u Evropu. Otkrio nam je brojne zanimljivosti iz svog života, a govorio je i o političkim saborcima, ali i suparnicima.

Cijene nastavljaju divljati, skupoća i na pijacama. Kilogram šparoga i do 20 KM, a jagoda 10 KM!

Čitajte o masakru u Moskvi: Ubijeno najmanje 40 osoba, ISIL preuzeo odgovornost za napad.

Naš legendarni stručnjak Vahid Halilhodžić govorio je o razočaravajućem porazu BiH protiv Ukrajine: Žao mi je, ovo nismo smjeli dopustiti.

U dvobroju "Dnevnog avaza" poklanjamo novinu u novini "Panorama" s brojnim zanimljivim sadržajima. Donosimo priču o najplaćenijim glumcima Holivuda.

Za naše čitatelje je spreman i Dosje "Avaza" u kojem možete pročitati sve o slučaju Kejt Midlton.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.