DIJALOG I SARADNJA

Delegacija SDP-a u Banjoj Luci: Susreti s građanima predstavljaju stvarnu sliku

Prilikom posjete klubu zastupnika u NSRS istaknuta je važnost glasa SDP-ovih zastupnika za cjelovitost Bosne i Hercegovine

Delegacija SDP-a u posjeti Banjoj Luci - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
N. H.

1.4.2024

Delegacija zvaničnika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na svim nivoima danas je u posjeti Banjoj Luci. 

Prilikom posjete klubu zastupnika SDP-a BiH u Narodnoj skupštini RS istaknuta je važnost glasa SDP-ovih zastupnika za cjelovitost Bosne i Hercegovine, te promoviranje ravnopravnosti i zaštite pravnog poretka države.

- Banja Luka je jedna od sredina u Bosni i Hercegovini koja treba da igra ključnu ulogu u ostvarenju razvojnih ciljeva naše domovine i kreiranju stabilnog društva ravnopravnih građana.

Stoga je ova posjeta prilika da istaknemo važnost svakog dijela BiH, te da zajedno radimo na izgradnji otvorenog i inkluzivnog društva koje cijeni raznolikost i poštuje prava svih građana - navodi se.

Kazali su da kroz dijalog i saradnju žele naglasiti našu predanost osiguranju da svaki pojedinac u našoj zemlji uživa u istim pravima i mogućnostima.

Ovaj posjet predstavlja korak ka jačanju saradnje, te izražava čvrstu posvećenost cjelovitosti i napretku Bosne i Hercegovine na svakom njenom pedlju.

Tokom šetnje centrom Banje Luke predstavnici SDP-a su razgovarali s građanima o svakodnevnim problemima čije rješavanje treba biti u fokusu politika u BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.