O IZBORIMA U BANJOJ LUCI

Cvijanović: Moramo se okupiti oko Šobota i pobijediti

Ona je na sjednici Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka rekla da je Šobot mlad, školovan čovjek koji živi život RS

Fena

N. H.

8.4.2024

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da je Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka uradilo dobar posao i donijelo dobru odluku izabravši Nikolu Šobota za kandidata za gradonačelnika Banje Luke.

Ona je na sjednici Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka rekla da je Šobot mlad, školovan čovjek koji živi život RS-a i promoviše one vrijednosti na osnovu kojih SNSD pobjeđuje sve ove godine.

- Od ovog dana počinje samo naše odbrojavanje dana do onoga što se zove izborna pobjeda. Sigurna sam da će to biti naša izborna pobjeda - istakla je Cvijanović.

Ona je rekla da je Banja Luka teško eksperimentisala posljednjih godina.

- Mislim da je ovo vrijeme odlično da vratimo Banju Luku kući, da je stavimo na put ozbiljnih ljudi, ozbiljnog razvoja i konačno da je vratimo na put onih mladih lica, koje svi želimo da vidimo i u porodici, i u komšiluku, i u kolektivu i za koje konačno otvaramo vrata u SNSD-u - dodala je Cvijanović.

Ona je dodala da je na čelu tima SNSD-a uvijek bio i bit će Milorad Dodik, ali da se mora na lokalnim nivoima odraditi dio posla, jer Dodik ne može da stigne svugdje.di.

- Naša obaveza kao ljudi koje ovdje predstavljamo, jeste politički život i politička borba, i da se okupimo oko Nikole Šobota i da dobro pobijedimo na ovim izborima - zaključila je Cvijanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.