POTPREDSJEDNIK FBIH

Lendo: Dani Bajrama neka budu prilika i da se povežemo s drugima, da gradimo mostove sloge

U tome duhu i na tim temeljima, udruženim snagama možemo prevladati sve izazove sadašnjosti i budućnosti, navodi Lendo

Lendo: Važnost sloge i zajedništva. Fena

Z. K.

9.4.2024

Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo uputio je čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu povodom Ramazanskog bajrama.

- Uvaženi reisu-l-ulema Kavazović, Vama lično i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu, upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama, riječima Bajram šerif mubarek olsun! Želim vam da Bajram proslavite srca ispunjenih srećom radi blagodati susreta i blizine prisustva vaših porodica, prijatelja, komšija i svih vama dragih ljudi.

Neka nas, sve zajedno, radost susreta i toplina prisustva voljenih podsjeti na važnost sloge i zajedništva i učvrsti volju u svakom od nas da radimo marljivo i predano kako bismo se okupili, a ne kako bismo se razdvojili.

U mubarek mjesecu ramazanu, kroz ibadete i toplinu vjere u našim srcima, susreli smo se sami sa sobom. Mubarek dani Bajrama neka budu i prilika da se povežemo s drugima i da gradimo mostove sloge i povjerenja.

U tome duhu i na tim temeljima, udruženim snagama možemo prevladati sve izazove sadašnjosti i budućnosti - navodi Lendo u čestitki, saopćila je Služba za odnose s javnošću potpredsjednika FBiH. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.