STAVIO MARAMU

Hit na društvenim mrežama: Na maturu došao obučen kao baka

Ja sam Anđelka Šušik, rekao je momak obučen u šarenu košulju i crni vuneni prsluk, dok su pored njega stajala njegova dva “unuka

Hit na društvenim mrežama. Screenshot

S. S.

26.5.2024

Momak iz Bijeljine nasmijao je region kada je na maturskoj večeri Poljoprivredne i medicinske škole, za razliku od svojih vršnjaka, došao u nešto neobičnijoj odjeći.

On je kreativnost pokazao na nešto drugačiji način. Obukao se kao baka i na glavi je imao maramu. Duhovito se predstavio kao baka Anđelka.

-Ja sam Anđelka Šušik – rekao je momak obučen u šarenu košulju i crni vuneni prsluk, dok su pored njega stajala njegova dva “unuka”.

–Ovo su moji unuci što sam ih ja othranila, njih sam izabrala za pratnju. Meni je jako drago, ovo do sada niko nikada nije uradio. Ovo su moja deca, ovo je meni sve u životu – rekao je momak koji je u jednom momentu “zaplakao od sreće” zbog mature.

U detalje smišljen scenario bake i unuka koji je odglumljen za desetku, postao je brzo viralan na internetu. Međutim, reakcije korisnika društvenih mreža bile su različite, prenosi Srpskainfo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.