OŠTRA REAKCIJA

Mijatović o "svesrpskom saboru": Zašto nije na Kosovu, pa zar to nije vaš zavjet?

Danas ćete se ogrnuti zastavom i “kosovskim zavjetom” i amnestirati sav svoj kriminal, tone narkotika koje se svaki dan pod vašim patronatom prodaju

Vojin Mijatović. Facebook

S. S.

8.6.2024

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Vojin Mijatović prokomentarisao je na društvenim mrežama održavanje "svesrpskog sabora", na kojem će učestvovati delegacije Srbije i RS.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti: 

- Sabor čega? Liderstvo i vrijednosti su odavno izgubili smisao. Nacionalni identitet je zamijenjen novcem i količinom moći. Biti nacionalni lider bilo kojeg naroda je upravo suprotno svemu onome što će predstavnici novih elita predstaviti danas u Beogradu na kvazi nacionalnom saboru.

Danas će predstavnici elita koji su usput u par decenija opljačkali sopstveni srpski narod, padati u trans nad “kosovskim zavjetom”, “svetosavljem” i ostalim fikcijama sopstvenog naroda. Pa kada već pokazujete takvu “slogu” i “moć” zašto taj sabor nije na Kosovu, pa zar to nije vaš zavjet?

Zašto kad već toliko volite sopstveni narod, plaće i penzije nisu kao u Evropskoj Uniji, zašto bolnice, vrtići i škole nisu kao u cijeloj Evropi? Naravno svi vaši odgovori staju u standardnu mantru koju guslate decenijama, cijeli svijet je protiv našeg naroda, osim “braće” Rusa, ali naši “lideri” će odbraniti srpski narod. Ali džaba, danas ćete se ogrnuti srpskom zastavom i “kosovskim zavjetom” i amnestirati sav svoj kriminal, tone narkotika koje se svaki dan pod vašim patronatom prodaju u svim gradovima širom Srbije i Republike Srpske, našoj djeci, amnestirat ćete kriminalce koje po vašim potrebama puštate iz zatvora da odrađuju za vas, amnestirat ćete oteto u ratu i privatizaciji, sve namještene tendere i ostali kriminal.

Dragi narode, danas u Beogradu uživo gledaj svojih ruku djelo, skup elite, milionera koji vas decenijama brane od povećanje plaća i penzija, od boljih uslova za vašu djecu od normlanog života, naravno oni to zovu neprijatelji Srba, al i vi vjerujete u to, tako da uživajte…

‼️Naravno isto važi i za većinu lidera drugih naroda na Balkanu, mantra je ista, isto sranje drugo pakovanje. Danas saborovanje, sutra već isto namješteni tenderi, narko bosovi pod zaštitom vlasti, ubistva, premlaćivanje, prijetnje i ostalo, pravi nacionalni ponos nema šta - naveo je Mijatović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.