VADI SE PREKO TUĐIH LEĐA

Glavni cilj Dodikovog takozvanog "sporazuma o mirnom razdruživanju" je izbjegavanje priče o 1.500 tendera i 500 miliona KM izvučenih iz budžeta

SNSD se često okreće radikalizaciji u izbornoj godini kako bi novim tenzijama stvorio atmosferu uznemirenosti

Milorad Dodik. Armin Durgut / Pixsell

N. H.

prije 2 dana

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak je izjavio da je "sporazum o razdruživanju" ne može donijeti ništa dobro RS i samo će ih odvesti u dodatnu izolaciju.

- SNSD nije čak obezbijedio podršku za ovaj "sporazum" ni od strane svojih partnera, HDZ i trojke, što znači da je glavni cilj ove promašene inicijative da se ne priča o katastrofalnoj ekonomskoj situaciji, o sankcijama, o pljački budžeta RS o 1500 tendera i 500 miliona koliko sa naplatili Prointer & co. i drugim njihovim brljotinama - naveo je Crnadak na svom Facebook profilu.

Crnadak je pozvao narod RS da ne nasjeda na prevare SNSD-a, koji u izbornoj godini vrši radikalizaciju samo kako bi novim tenzijama stvorio atmosferu uznemirenosti. 

- Patriotizam i ljubav prema RS su pravda u državi, borba protiv korupcije, jake i slobodne institucije, prijatelji širom svijeta, nove investicije i zadovoljan narod - istakao je Crnadak i upitao:

- Kad ste čuli da funkcioneri SNSD-a govore o tome?!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.