BIZNIS

Nagrađeni klijenti "Hypo banke" korisnici "Hypo MasterCard kartica"

Završena nagradna igra

Mi. K.

6.3.2015

Predstavnici "Hypo banke" obavili su izvlačenje nagradne igre organizirane u periodu 20. oktobra 2014. - 31. januara ove godine za nove i postojeće korisnike "Hypo MasterCard kartica".

Vrijednih 15 nagrada u ukupnom iznosu od  16.019 KM  bilo je podijeljeno u dva fonda, pet putovanja po vlastitom izboru u ukupnoj vrijednosti 7.000 KM) za nove korisnike "Hypo MasterCard kartica" te pet Samsung S5 smartphon-a i pet tableta Lenovo 10" u ukupnoj vrijednosti 9.019 KM koji su, kao nagrade, osigurani za postojeće korisnike ove kartice.

Vrijedne nagrade su klijenti banke preuzeli u "Hypo" poslovnim jedinicama u Posušju, Sarajevu, Tuzli, Čitluku, Mostaru i Kiseljaku. U Posušje je otišla najvrijednija pojedinačna nagrada – nagradno putovanje  po vlastitom izboru u vrijednosti 2.000 KM  koju je osvojila klijentica Mirjana Mikulić.

- Čestitamo svim dobitnicima u našoj nagradnoj igri. Bilo je  zadovoljstvo nagraditi naših 15 klijenata koji su izabravši upravo "Hypo MasterCard" platnu karticu dobili priliku da osvoje  i ove vrijedne nagrade - kazao je Radomir Milošević , direktor odjela Marketinga i korporativnih komunikacija ove banke.

Banka je ovu nagradnu igra organizirala u suradnji s partnerom MasterCard-om.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.