BUGOJNO

"Robot“ otvara svoja vrata 18. marta

Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja te super sniženja na svim odjelima, saopćeno je iz ove kompanije

U hipermarketu kupac može naći sve na jednom mjestu. Avaz

E. Ma.

11.3.2022

Građani Bugojna uskoro će dobiti novi, savremeno opremljeni „Robot“ hipermarket prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca, saopćeno je iz ove kompanije.

- Kao jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti trgovine i proizvodnje na području BiH, „Robot“ je prepoznao značaj kupovine domaćih proizvoda već od svog osnivanja davne 1995. godine. Ove godine, zajedno sa svojim vjernim kupcima, kompanija „Robot“ slavi 27 godina postojanja te danas broji više od 2.000 zaposlenika. Kao uspješna kompanija, „Robot“ svake godine otvara nove poslovnice, a samim tim i nova radna mjesta, te na taj način direktno utječe na smanjenje nezaposlenosti u BiH - saopćeno je.


Podjela poklona

Najavili su širenje trgovačke mreže, a 18. marta otvara se još jedan hipermarket u nizu, i to u Bugojnu.

- Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom, ali i cijenama, prije svega. Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja te super sniženja na svim odjelima. Otvorenje nove poslovnice „Robot“ u Bugojnu bit će ispraćeno kvalitetnim i zanimljivim sadržajem, kroz podjele poklona našim kupcima, nagradne igre, mnogobrojne promocije, degustacije domaćih proizvoda, uz druga iznenađenja. U subotu, 19. marta, organizirat ćemo roštiljadu i zabavu za najmlađe - navedeno je iz ove kompanije.

Novi, savremeno opremljeni hipermarket nalazi se na površini od 3.500 kvadratnih metara i jednoj etaži. Kompanija „Robot“ će zaposliti više od 60 radnika za potrebe održavanja nove poslovnice, a u okviru hipermarketa nalazit će se restoran, igraonica, veliki parking, kao i ostali sadržaji uslužnih djelatnosti.


Povoljne cijene

- Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku naći sve što treba na jednom mjestu, uz, kako je to već prepoznatljivo, najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, roba široke potrošnje, mali kućanski aparati, bijela tehnika, akustika i alati ono je što će naši kupci imati u novootvorenom centru u Bugojnu - rečeno je iz marketing službe kompanije „Robot“.

Kako su naveli, „Robot“ je društveno odgovorna kompanija koja učestvuje u mnogobrojnim donacijama i sponzorstvima i uvijek je tu da pruži ruku podrške onima kojima je potrebna pomoć.

Kompanija „Robot“ će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH.

- Najavljujemo otvorenje maloprodajnih objekata u Bosanskoj Dubici 25. marta, u Zvorniku 1. aprila., kao i u još deset bosanskohercegovačkih gradova. U 2022./2023. godini planiramo zaposliti više od 1.000 novih radnika i ujedno otvoriti vrata domaćim proizvođačima kako bi plasirali svoje proizvode u našim objektima - poručuju iz „Robota“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.