OD 30. JUNA DO 1. JULA

Prva regionalna Konferencija odgovornog influensanja u Mostaru

Konferenciju organizira Agencija lokalne demokratije Mostar, u saradnji sa Mostar Summer Fest, kroz Projekat Mostar – Prostori koji pokreću

Najava konferencije. Plakat

FENA

23.6.2023

Prva regionalna Konferencija odgovornog influensanja (KOI) održat će se u razdoblju od 30. lipnja do 1. srpnja u Gastro Pub Gonzales u Mostaru.

Tim povod konferencija za medije održat će se 26. lipnja u 10 sati u YouthHUB-u na kojoj će se obratiti Selma Žuljević iz Agencije lokalne demokratije Mostar, Toni Krtalić, ispred Mostar Summer Fest, David Čerkez, influenser, Nevena Pandža, influenserica te Veronika Jelinkova, ispred Projekta Mostar – Prostori koji pokreću

Konferencija se sastoji od dva dana interaktivnih razgovora, radionica i diskusija. Cilj konferencije je omogućiti mladima, koje zanima svijet društvenih mreža i influenser marketinga, priliku da s regionalno poznatim influenserima razgovaraju o strategijama za kreiranje sadržaja koji će angažirati njihovu publiku, te kreirati pozitivne promjene u društvu.

Konferenciju organizira Agencija lokalne demokratije Mostar, u saradnji sa Mostar Summer Fest, kroz Projekat Mostar – Prostori koji pokreću.

Nositelj projekta je People in Need (PIN), češka neprofitna, nevladina organizacija koja pruža humanitarnu i razvojnu pomoć u više od 30 misija širom svijeta. Zajedno s PIN-om, ravnopravni članovi konzorcija su Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokratije iz Mostara (LDA Mostar) i Udruženje građana Nešto Više (NV). Projekat financira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva, priopćeno je iz LDA Mostar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.