CRNA HRONIKA

Ženi ukradena torba sa 22.000 KM

Opljačkana blagajnica banjalučkog "Autoprevoza"

M.DRAGOJLOVIĆ

4.11.2014

Blagajnica banjlučkog preduzeća "Autoprevoz", Vesna Đurić, opljačkana je u ponedjeljak popodne kod parka Mladen Stojanović u Banjoj Luci, a lopov joj je sa ramena otrgnuo torbicu u kojoj je bilo 22 hiljade maraka.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka je potvrđeno da se pljačka dogodila oko 16.40 časova i da je lopov blagajnici prišao s leđa.

Kako se nezvanično saznaje, blagajnica je iz područne jedinice "Autoprevoza", koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta pljačke, krenula da odnese novac od mjesečnih i dnevnih karata u centralnu kancelariju preduzeća. Lopov je iskoristio njenu nepažnju te joj ukrao tobicu i novac, a zatim pobjegao kroz park.

- U to vrijeme sam bio u parku ali ništa sumnjivo nisam primjetio. Znam da je policija nešto prolazila ovuda ali nisam znao zašto, rekao je "Dnevnom avazu" jedan stalni posjetilac parka, koji je zatražio da ostane anoniman.

On je dodao da su prije nekoliko dana u parku opljačkana i dvojica mladića koji redovno dolaze na rekreaciju. Svaki put su ostavljali stvari kod jednog prodavca kokica ali taj dan nisu.

Stvari su ostavili na klupi ne sumnjajući da će biti opljačkani. Međutim, kada su se vratili do klupe, njihovih novčanika nije bilo.

Kako saznajemo, nakon pljačke blagajnice policija je ispitala više osoba koji su bili potencijalni svjedoci te uzela snimke video kamera iz svih ugostiteljskih objekata u parku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.