CRNA HRONIKA

Istočno Sarajevo: Opljačkane dvije benzinske pumpe

Centar javne bezbjednosti

Autor:Srna

2.6.2015

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo tragaju za nepoznatim licima koja su iz benzinske pumpe u naselju Vraca ukrala video-nadzor i za sada neutvrđenu količinu cigareta.

 Krađa je prijavljena juče u ranim jutarnjim časovima, nakon čega je izvršen uviđaj. Istraga je u toku. Radnik benzinske pumpe u Svetosavskoj ulici u Foči juče je prijavio policiji da su ga tri maskirana lica, uz prijetnju vatrenim oružjem, primorala da otvori sef iz kojeg su ukrali za sada neutvrđenu količinu novca.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo i na identifikaciji izvršilaca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Radnik Šumskog gazdinstva "Vučevica" prijavio je Policijskoj stanici Novo Goražde da je 26. maja u bespravnoj sječi šume zatekao lica V.V. i A.Ć iz Čajniča koja su mu nekoliko dana kasnije prijetila.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela šumska krađa i tjelesna povreda.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica lišili su slobode M.M. nakon što je kontrolom utvrđeno da je vozio pod uticajem alkohola, odnosno da je imao 1,98 promila alkohola u krvi.

On je zadržan u službenim prostorijama do otrežnjenja.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.