CRNA HRONIKA

Pucnjava u Laktašima: Na mjestu obračuna viđen sin Cece Ražnatović!?

3.4.2017

U centru Laktaša večeras je došlo do fizičkog obračuna između više osoba, a navodno je došlo i do pucnjave.

Do obračuna je došlo oko 20.30 sati na parkingu u blizini hotela "San" u Laktašima i prema nezvaničnim informacijama na mjestu obračuna viđen je i Veljko Ražnatović, sin folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka, kaže da je nakon prijave na lice mjesta upućeno više policijskih patrola koji provjeravaju sve navode prijave.

- Policijskoj stanici u Laktašima oko 20.30 sati prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između više osoba na jednom parkingu u Laktašima. Dolaskom na lice mjesta osobe nisu zatečena i u toku je preduzimanje operativnih i istražnih radnji s ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave - rekla je Markanović, dodajući da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.

Kako saznaje "Dnevni avaz" radilo se o dogovorenoj tuči između dvije grupe mladića, a jednoj od njih pripada upravo Veljko Ražnatović. Tokom uviđaja utvrđeno je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja, ali da je pucano u zrak. Niko nije ranjen hicem iz oružja, ali je u tuči više osoba zadobilo povrede.

- Niko još nije uhapšen i policija intezivno traga za svim učesnicima obračuna, a neki od njih su veći identifikovani - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.