OTAC MONSTRUM

Godinama silovao sina i tjerao ga da gleda gadosti, dječak šutio da mu ne bi ubio majku i sestru

Blic,rs

10.5.2018

Aleksandar G. (56) iz Pančeva uhapšen je jer je obljubio svog sina kada je dječak imao 13 godina.

Kako je istragom otkriveno, otac je i godinama nakon toga nastavio da zlostavlja dječaka koji sada ima 17 godina.

Aleksandar G. uhapšen je u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, a sumnja se da je svog sina prvi put silovao prije četiri godine, međutim, kako je dječak ispričao policajcima, otac je i nakon toga nastavio da ga dodiruje po spolnom organu.

Dječak je ispričao da je godinama trpio torturu i prolazio kroz pakao jer ga je otac zlostavljao i insistirao da ga dodiruje.

Kako nezvanično saznajemo, otac monstrum je dječaka nedavno tjerao da gleda kako on siluje psa!

Užasnut tinejdžer je godinama krio torturu koju prolazi jer mu je otac prijetio da će ubiti njegovu majku, sestru, babu i djeda s kojima žive ukoliko bilo kome otkrije šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Aleksandar G. uhapšen je u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji s nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja krivičnih djela izvršenih protiv spolne slobode i protiv braka i porodice. Tokom akcije uhapšena 41 osoba.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična djela obljuba nad djetetom, nedozvoljene spolne radnje, nasilje u porodici, spolno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe…

Protiv 55 osoba podnesene su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dvije osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih djela.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.