CRNA HRONIKA

Uznemirujući prizori nakon likvidacije: Milić vrištao do posljednjeg daha, zarobljen u džipu

Automobil potpuno uništen ( Telegraf.rs.)

Telegraf.rs

19.6.2018

Uznemirujući prizori zatekli su danas prolaznike na Autokomandi, nakon eksplozije džipa, u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, poginuo Siniša Milić (45) član klana Luke Bojovića, prenosi Telegraf.rs. 

Po prvim informacijama, riječ je o podmetnutoj bombi, džip je vjerovatno raznijet sa vozačeve strane, jer je taj dio najviše uništen.

Stravična eksplozija dogodila se oko 13 sati u blizini Autokomande, kod skretanja za Južni bulevar.

Kako su rekli očevici, vozač je nakon eksplozije vrištao na sav glas, jer je bio zarobljen u uništenim kolima.

Samo nekoliko minuta kasnije, on je podlegao jezivim povredama pred brojnim svjedocima, koji su samo mogli da posmatraju nepomično tijelo u raznesenom vozilu.

Kako su rekli, Milić je nekoliko trenutaka prije eksplozije čekao na semaforu na crvenom svjetlu. Nakon stravičnog odjeka, njegovi su se krici čuli nekoliko minuta, a vozač unutra se pomjerao.

Njegovo tijelo forenzičari su odnijeli malo prije 15 sati.

Inače, Siniša Milić (45), je bio pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, saradnika Luke Bojovića

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd - Podgorica - Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije. 

Od 2010. godine zvanično je zaposlen u podgoričkoj agenciji za lično osiguranje „Conccot“, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kome je radno mjesto u privatnoj agenciji samo "pokrivalica" za mutne radnje.

Bio je dugogodišnji tjelohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine, poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom „poršeu“ aranđelovačkih tablica pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.