KRIMINAL U mjestu Brojači

U Gacku zaplijenjeno više od 240 kilograma opojne droge skank, tri osobe uhapšene

Na području koje operativno pokriva PU Trebinje uhapšeni Benjamin Krehić i Adis Misimović iz Zenice te Milorad Grba iz Podgorice

P. M.
08.01.2019 14:34

Na području koje operativno pokriva PU Trebinje zaplijenjeno je više od 240 kilograma opojne droge skank i uhapšeni su Benjamin Krehić i Adis Misimović iz Zenice te Milorad Grba iz Podgorice.  

Prema riječima Žarka Lakete, načelnika PU Trebinje, droga je bila u automobilu Renault Trafic.

- Službenici Policijske stanice Gacko su oko 3 sata oduzeli više od 240 kilograma opojne droge skank i tri osobe su uhapšene. Provedena je akcija sa zasjedom na magistralnom putu M20 u mjestu Brojači, gdje je policija zaustavila i kontrolirala putnički automobil marke Mercedes, kojim je upravljala osoba inicijala B. K. (25) iz Zenice. Pored njega se u vozilu nalazila i osoba inicijala A. M. (39) iz Zenice. Prilikom kontrole ovog vozila policijski službenici su uočili vozilo marke Renault Trafic, koje se okrenulo na putu i pokušalo pobjeći prema selu Miholjače. Policijski službenici su uspjeli zaustaviti vozilo i utvrdili su da vozilom upravlja osoba inicijala M. G. (48) iz CG. Kontrolom vozila na zadnjem sjedištu uočeno je više najlonskih vreća u kojima se nalazilo oko 240 kilograma opojne droge skank - pojasnio je Laketa.  

NA VRH